FOTO: InfoBijeljina

Gradski odbor Demokratskog saveza /DEMOS/ Bijeljina počeo je danas predizbornu kampanju simboličnim okupljanjem kadidata stranke za predstojeće lokalne izbore i uz poruku da će za poziciju gradonačelnika podržati kandidata SNSD-a Mikajla Lazića.

Nakon što su se predstavili kandidati sa izborne liste, Dakić se obratio medijima s konstatacijom da je DEMOS i do sada pokazivao da ima jednu miroljubivu i dobronamjernu kampanju.

"Nadamo se da ćemo i ovu kampanju voditi sa našim simpatizerima, sa građanima koji daju podršku DEMOS-u, kao i sa onima koji žele da nas podrže, da budemo veći i jači Gradski odbor, da možemo još više aktivno da učestvujemo u radu Gradske skupštine. Na taj način ćemo dati doprinos boljoj Bijeljini. Svi smo svjedoci da Bijeljina stagnira, da su investicije, izgradnja i radovi zaustavljeni. To moramo sami sebi priznati", poručio je Dakić.

Podrška kandidatu Mikailu Laziću za gradonačelnika

Gradski odbor DEMOS-a u Bijeljini sa ovog mjesta želi jasno da kaže da podržava kandidata Mikaila Lazića za gradonačelnika Bijeljine. Vjerujemo da s tim čovjekom Bijeljina može krenuti dalje i ka boljem.

"Vjerujemo da grad neće više stagnirati i da neće ići unazad, kao što ide sada, te da će građani osjetiti boljitak već prvog dana, sa novim rukovodstvom i novim gradonačelnikom", rekao je Dakić.

"DEMOS pozdravlja naše simpatizere, naše građane, i moli ih da izađu na izbore, da podrže listu DEMOS – a, jer mi vjerujemo da smo dobar tim i da možemo u svakom momentu da budemo u službi naših građana", poručio je Milan Dakić, predsjednik Gradskog odbora Demokratskog saveza Bijeljina na početku predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )