FOTO: null

Na najprestižnijem konjičkom događaju “Memorijal kralja Aleksandra” , koji se ove godine održava 24. jula u Šapcu učestvovaće grlo Sammys Warrior vlasništvo “Intergaja” iz Bijeljine.

Grlo „Golden journey“ u sedlu sa Jaroslavom Linekom iz štale „Inergaj“ pobjednik je prošlogodišnjeg “Memorijala kralja Aleksandra”, a ove godine ponovo  u borbi za šampionsku titulu učestvovaće  sa grlom Sammys Warrior.

Pored konja Sammys Warrior koji trči glavnu trku “Memorijal Kralja Aleksandra” na 2400 m, iz štale “Intergaj” , takmičiće se još jedno grlo - Mr Machine, u sprintu na 1000 m.

“Konji koji će učestvovati na trkama  u Šapcu su trenutno na treningu u Mađarskoj, pod nadzorom trenera Maronka Gabora i uglavnom su dosadašnje trke trčali u Budimpešti “, kaže za InfoBijeljina Aleksandar Jovanović ispred “Intergaja” Bijeljina. 

Memorijal Kralja Aleksandra, predstavlja najveću trku na stazi šabačkog hipodroma, čiji ovogodišnji nagradni fond za pobjednika iznosi milion dinara.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )