FOTO: InfoBijeljina

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su za četiri dana osam lica prema potragama sudova i policije.

Na graničnom prelazu Šepak službenici Jedinice Pranične policije Zvornik danas su uhapsili lice čiji su inicijali I.O. /35/, jer je za njim Policijska uprava Zvornik raspisala potragu zbog krivičnog djela teška krađa.
 
Lice je predato službenicima Policijske uprave Zvornik, saopšteno je iz Granične policije BiH.
 
Na graničnom prelazu Rača juče je prilikom ulaska u BiH uhapšen muškarac čiji su inicijali G.J. /42/, jer je provjerama utvrđeno da je za njim Policijska stanica Teslić raspisala potragu zbog krivičnog djela izbjegavanje davanja izdržavanja. Predat je službenicima Policijske stanice Teslić.
 
Službenici Jedinice Granične policije Gradiška juče su lišili slobode muškarca D.M. /46/, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela zapuštanje i zlostavljanje djeteta.
 
Državljanin BiH kontrolisan je na ulasku u zemlju na prelazu Gradiška i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.
 
Na graničnom prelazu Karakaj 24. septembra prilikom ulaska u BiH uhapšen je muškarac čiji su inicijali E.H. /25/, jer je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i oštećenje tuđe stvari.
 
Državljanin BiH predat je službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.
 
Na graničnom prelazu Uvac pripadnici Granične policije su 24. septembra prilikom ulaska u BiH uhapsili muškarca čiji su inicijali R.L. /29/, jer je provjerama utvrđeno da je za njim MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu zbog teških krivičnih djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i krivičnog djela neukazivanje pomoći osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nezgodi. Državljanin BiH predat je službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.
 
Na istom prelazu je 23. septembra slobode je lišen muškarac čiji su inicijali O.K. /35/, nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju radi izdržavanja kazne zatvora. Predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.
 
Službenici ove jedinice su 23. septembra pri ulasku u BiH na prelazu Gradina lišili slobode lice A.V. /23/, jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Sanskom Mostu zbog krivičnog djela šumska krađa. Lice je predato službenicima Centra sudske policije u Unsko-sanskom kantonu.
 
Na aerodromu Sarajevu 23. septembra pripadnici Granične policije lišili su slobode državljanina Turske čiji su inicijali L.C. /47/, nakon što je ustanovljeno da je za njim Interpol Vissbaden raspisao potjernicu zbog krivičnog djela u vezi sa opojnim drogama.
 
Na aerodrom Sarajevo je stigao letom iz Istanbula i predat je službenicima Sudske policije Suda BiH.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )