FOTO: InfoBijeljina

U Gradskom pozorištu „Semberija“ prije tačno četiri godine odigrana je prva premijera i od tada ih je bilo 14, a povodom rođendana pripremili su predstavu "Glasovi pozorišta", u kojoj će publika moći da uživa samo u petak, 9. februara.

Naime, kako je pojasnio direktor Pozorišta Ivan Petrović, riječ je o retrospektivi svih predstava koje su do sada radili.
 
"Svi koji žele da pogledaju tu predstavu, moraju da požure, pošto je ograničen broj karata - biće ih samo 50 u prodaji. Ova predstava se više neće igrati, već je napravljena samo za ovu priliku. Predstava ima naziv 'Glasovi pozorišta'. Uzeli smo formu predstave 'Glasovi predgrađa', u koju smo inkorporirali razne segmente iz predstava", pojašnjava Petrović za InfoBijeljinu.

 
Kada su 2020. godine počinjali s radom, imali su upravnika, umjetničkog rokovodioca, te svega tri glumca, a danas njihov tim čini 12 članova, od čega sedam glumaca.
 
Petrović ističe da još uvijek postoje sugrađani koji ne znaju da u našem gradu ima pozorište, ali onaj ko želi da odgleda predstavu, lako će se informisati i doći.

 
"Što se tiče posjećenosti, primjetan je napredak. Kreće se ka naprijed, uz pomoć naravno medija, kao što je vaš portal, koji nas stalno prati, te ljudi koji šire priču o pozorištu, gledaju predstave i preporučuju ih, a i mi sami se trudimo i radimo sve što je u našoj mogućnosti kako bi privukli publiku", naveo je Petrović, koji je najavio da do kraja godine očekuju još tri premijere, od kojih prvu, vjerovatno, početkom aprila.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )