FOTO: null

Gradski stadion u Bijeljini već dva dana je bez električne energije. Naime, Elektro Bijeljina je u četvrtak isključila struju zbog velikog duga koji ovaj klub ima na ime utrošene električne energije.

Sve se to desilo dva dana prija završetka posljednjeg kola Premijer lige tako da je i seniorski sastav dva dana trenirao a da se nisu mogli nakon treninga istuširati toplom vodom, a i susret kadeta i juniora Radnika i Sarajeva odigran je u takvim uslovima, te su mladi igrači iz Sarajeva morali nakon susreta u autobus neistuširani se vratiti u Sarajevo.

Dug Radnika je oko 30.000 KM, koji je nastao mnogo ranije, a na Gradskom stadionu nalazi se i veliki broj kancelarija drugih sportskih klubova, a obavezu plaćanja električne energije za ovaj objekat preuzela je Skupština grada Bijeljina.

Mnogi u gradu vjeruju da je ovo isključenje prije svega rezultat političkih prepucavanja dvije političke opcije u gradu, a ispaštaju samo fudbaleri - ako je i od političara mnogo je.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )