FOTO: null

Početak radova na uređenju dijela podtribinskog prostora na Gradskom stadionu u Bijeljini. Rekonstrukcija obuhvata uređenje svlačionica, sudijska svlačionica, ambulante, ekonomata u čijem je sastavu vešeraj, kupatila, kancelarija Šefa stručnog štaba i kom

Po završetku radova prostorije će imati sasvim drugi izgled i komfor, tako da će pored završenog glavnog i pomoćnog terena kao i adaptacijom atletske staze Gradski stadion u Bijeljini biti u potpuno novom ruhu.

- Naš stadion će do početka proljećnog dijela takmičenja biti u novom ruhu. Pored radova na glavnom i pomoćnom terenu, pristupili smo uređenju podrtibinskog prostora koji obuhvata potpuno renoviranje svlačionica, kancelarije, ekonomata i kancelarije. Ovo je veliki poduhvat za naš klub koji će imati u buduće sve potreben uslove koje će zadovoljiti standarde odigravanja utakmica u Premijer ligi. Ovom prilikom zahvalio bi se svima koji prate naše klupske aktivnosti i koji pomažu u našem radu, vrijeme je bilo da se dođe do ovako kapitalnog poduvata jer grad Bijeljina i Radnik zaslužuju da na našem području postoji ovako vrijedan sportki objekat kakav je Gradski stadon - rekao je direktor Radnika Živorad Miražić.

 

I.Đ.Stanišić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )