FOTO: null

Zbog debelih minusa, led je prekrio skoro sve gradske ulice u Bijeljini, pojačane su i intervencije u bijeljinskoj službi Hitne pomoći usljed preloma i uganuća naših sugrađana, koji se, inače, žale da pješačke staze nisu adekvatno očišćene, a takvo stanje

Ledom okovane gradske ulice u preduzeću „Komunalac“ pravdaju niskim temperaturama. Redovno posipanje abrazivnim materijalom nije dao dobar rezultat. U Komunalcu kažu da su bili primorani da ponovo nabave nove količine soli, jer i u narednom periodu očekuju se nove padavine, praćene velikim minusima.

Posljednjih dvadesetak dana, pune ruke posla imaju i dežurne ekipe Službe hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja, koji dnevno pregledaju od četiri do pet pacijenata sa uganućima ili prelomima. Inače, prema mišljenju naših sugrađana, trotoari su nedovoljno očišćeni i da je potrebno veći angažman komunalnih ekipa na terenu.

Tokom zimskih dana povećana je i kontrola Komunalne policije na terenu. Za NTV Arena iz ovog Odjeljenja su potvrdili da su ovih dana obavili 30 kontrola na terenu, iako pritužbi građana nisu imali. Iz Komunalne policije apeluju na sve vlasnike radnji da su dužni po Zakonu da redovno uklanjaju snijeg ispred svojih objekata jer u suprotnom, slijede kazne u iznosu od 500 maraka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )