FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić zahvalio je danas za saradnju gradskom menadžeru Milošu Stevanoviću, ocjenjujući da je ona bila sadržajna i da je dala dobre rezultate.

"Stevanović je pokazao da je pružanje šanse mladom čovjeku da bude na ovakvoj funkciji uvijek velika dobit i zahvalan sam mu za saradnju i sve što je uradio za ovaj grad", rekao je Mićić na konferenciji za novinare na kojoj je potvrdio da je mandat gradskog menadžera formalno-pravno završen, ali nije rekao ime njegovog nasljednika na ovoj funkciji. 

Nezvanično, novi gradski menadžer biće kadar SDS-a Nenad Lalić. 

Primajući priznanje za rad u Gradskoj upravi, Stevanović je najavio da će se posvetiti novim profesionalnim angažmanima i zahvalio gradonačelniku za korektnu saradnju. 

"Zajedničkim djelovanjem tokom mog mandata uspjeli smo da pokažemo da naš grad ima velike kapacitete kada je riječ o građanima i njihovoj budućnosti, a veliku pažnju posebno smo posvetili mladima i licima sa invaliditetom", rekao je Stevanović i izrazio nadu da će tako biti i u narednom periodu. 

On kaže da je nastojao da rad Gradske uprave što više približi građanima i učini ga dostupnijim i transparentnijim i posredstvom društvenih mreža, u želji da bude riješeno što više problema. 

"Nadam se da će naredni gradski menadžer uspjeti da realizuje ideje nastale u proteklom periodu, od kojih su posebno važne izmjene u gradskom budžetu koje se tiču povećanja izdvajanja za lica sa invaliditetom", poručio je Stevanović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )