FOTO: null

U svjetlu posljednjih dešavanja, koje se tiču Pavlović Intaernacional banke, danas su konsultativni sastanak u prostorijama banke u Bijeljini održali gradonačelnik Mićo Mićić, menadžment banke, načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu grada Mile Pe

Cilj sastanka je da se uspostavi što bolja i korektnija saradnja na relaciji Gradska uprava-Pavlović Internacional banka. 

U prijatnom i konstruktivnom razgovoru zajednički stav prisutnih jesta da je neophodno intezivirati poslovne odnose, koji inače datiraju dugi niz godina. Saglasnost je obostrana da ne postoje nikakvi problemi između rukovodstva banke i Gradske uprave. 

Kako bi se u narednom periodu preduprijedili događaji, koji su građane Semberije i Republike Srpske ponovo doveli u konfuznu situaciju prije dva dana, dogovoreno je da se sastanci održavaju redovno, svaka tri mjeseca. Iz menadžmenta banke još jednom podsjećaju svoje klijente, da je Pavlović Internacional banka likvidna i da ne postoji nijedan razlog da klijenti budu uznemireni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )