FOTO: SDS

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, koji 10 dana pješači prema Banjaluci, uputio je Narodni proglas građanima Republike Srpske.

Petrović najavljuje da na Trg Krajine stiže u subotu, 3. juna.
 
– Tokom proteklih 10 dana na ulicama i trgovima na putu našeg marša časti za ozdravljenje Republike Srpske susretali su nas mnogi građani govoreći nam o svojim problemima i brigama. Iskustva i životne priče ljudi koje sam upoznao na maršu časti, učinili su da spoznam da je naša časna šetnja bila sa misijom i naši zahtjevu su upravo vapaj naroda Republike Srpske da želi da živi u pravednijoj i boljoj Republici Srpskoj – piše u proglasu.
 
Kako kaže, u Banjaluku stiže sa zahtjevima koji su, ne samo zahtjevi građana Bijeljine, već potreba svih građana Srpske.

– Narod Bijeljine i Republike Srpske traži: Ravnopravno i kontinuirano ulaganje u svaku opštinu i grad u Republici Srpskoj, smjenu korumpiranih direktora i raspuštanje Skupštine grada Bijeljina, Republiku Srpsku bez kriminala i korupcije, Republiku Srpsku zdrave omladine i sigurne budućnosti, Republiku Srpsku pravih vrijednosti, Republiku Srpsku za sve – saopšteno je iz SDS.
 
Petrović kaže da će svoje zahtjeve „obnarodovati“ u subotu, 3. juna 2023. godine, a zahtjeve prema vlastima Republike Srpske predati u ponedjeljak u Vladi Republike Srpske.
 
– Stoga, pozivam Vas da mi se pridružite na Trgu Krajine, sutra od 18 časova kada moji saradnici i ja stižemo u Banjaluku. Budite dio našeg časnog marša za ozdravljenje Republike Srpske. Neka živi Bijeljina, neka živi Republika Srpska – poručuje dr Petrović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )