FOTO: null

U zaostaloj utakmici 4. kola BiH za košarkaše, Građanski je deklasirao sarajevsku Bosnu, rezultatom 67:52.

GRAĐANSKI BOBAR – BOSNA ROYAL 67:52 (16:12, 10:9, 21:14, 20:17)

Dvorana: OŠ Vuk Karadžić u Bijeljini. Gledalaca: 200. Sudije: Ademir Zurapović, Seid Nožinić, Nermin Kasumović svi (Tuzla).

GRAĐANSKI: Klještan 8, Pantić 4, Boljkovac 14, Marković 2, Erkić 4, L.Jovanović 2, B.Jovanović 4, Simić 2, Goranović 20, Kupusović, Mičić 7, Radović. Trener: Sabahudin Bašović.

BOSNA: Mujić, Šljuka 7, Petković 2, Tunović 9, Bradić 2, Albinović 6, Lale 7, Forić, Delalić 8, Rešidović 8, Dujković 3, Ferhatbegović. Trener: Damir Zeljković.

Građanski je prvu četvrtinu dobio sa 16:12. U drugoj četvrtini studenti su za nijansu odigrali bolje ali se ipak na odmor otišlo sa prednošću Bijeljinaca od 26:21. U nastavku Građanski je pojačao gas pa je za sedam poena razlike okončao treći perod 21:14. U poslednjoj četvrtini Bosna nije imala snage da se suprostavi agresivnijem domaćinu pa je susret na kraju riješen ubjedljivim rezultatom u korist domaćina 67:52.

- Dokazali smo da se u šampionatu možemo nositi sa ekipa koje su renomirane kakva je ekipa sarajevske Bosne, koja je došla sa namjerom da nešto više učini u ovom susretu ali im nije mnogo šta polazilo za rukom. Ovo nma je bitna pobjeda samim tim što smo je ostvarili na domaćem parketu što će nam biti veliki stimulans i u narednim utakmicama koje dolaze - rekao je košarkaš Građanskog Đorđe Mičić.

 I.Stanišić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )