FOTO: null

Članovi bijeljinskog Udruženja izbjeglih i raseljenih Srba zeničke regije okupili su se danas u Bijeljini da bi izrazili protest i osudili napad na njihovog sugrađanina Boru Milutinovića, koji je nedavno preminuo od posljedica povreda koje je zadobio kada

Predsjednik ovog udruženja Dušan Stevanović novinarima je rekao da je nedopustivo da se o ovom zločinu ćuti. 

"Boro je bio miran čovjek, a nekoliko mladića su ga, ničim izazvani, u jednom lokalu u Bijeljini pretukli metalnim šipkama, nakon čega je dva-tri dana kasnije preminuo u bolnici u Beogradu", dodao je Stevanović. 

On je istakao da je policija u Bijeljini profesionalno odradila posao, izašla na lice mjesta i uhapsila učesnike tuče. 

"Na odgovornima je sada da ovaj zločin osude i očekujemo da će počinioci odgovarati", rekao je Stevanović. 

Portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina Aleksandra Simojlović rekla je Srni da je bijeljinska policija pravovremeno reagovala i odmah uhapsila lica čiji su inicijali S.R, J.R, A.R, M.R. i M.B. 

"Oni su osumnjičeni da su 3. marta u 22.05 u Ulici Miloša Obilića u Bijeljini nasilno ušli u jedan ugostiteljski objekat, razbijajući stakla na vratima i napali vlasnika objekta, a licu B.M. nanijeli teške povrede glave", rekla je Simojlovićeva. 

Ona je dodala da je B.M od zadobijenih povreda preminuo nakon tri dana u Urgentnom centru u Beogradu. 

Osnovni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor za petoricu osumnjičenih, a prema Zakonu o krivičnom postupku, daljom istragom rukovodi bijeljinsko Tužilaštvo. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )