FOTO: null

Dosta teška i neizvjesna utakmica koja je rješena tek u produžetku. Široki je bolje otvorio utakmicu i prvu četvrtinu rješio sa 11 koševa prednosti, međutim košarkaši Građanskog su konsolidovali svoje redove i sve ostale četvrtine dobili pa im je to pomog

GRAĐANSKI-BOBAR – ŠIROKI  80:85 - (12:23, 19:12, 19:17, 21:19, 9:14)


Dvorana:
OŠ Vuk Karadžić u Bijeljini. Gledalaca: 200. Sudije: Bojan Jovanović, Saša Babić, Davorin Skenderija svi (Banja Luka).


GRAĐANSKI-BOBAR:
Klještan 17, Pantić 2, Boljkovac 17, Marković, Erkić 12, L.Jovanović, B.Jovanović 2, Simić, Damjanović 16, Kupusović, Mičić 14, Kolaković. Trener: Sabahudin Bašović.


ŠIROKI:
Mikulić, Vranješ, Katić 23, Ćorić 2, Bilinovac 7, Luburić 2, Zubac, Karačić 5, Novačić 20, Naletilić 7, Mimica 9, Remekun 10. Trener: Ivan Velić.


Međutim, ipak domaćinu se nadanja nisu ostvarila jer su gosti na krilima Tonija Katića bolje odigrali produžetak i odnijeli zasluženu i vrlo važnu pobjedu.

U domaćoj ekipi najefikasniji su bili Pavle Boljkovac, te Željko Klještan koji su postigli 17 poena, dok je u gostujućeoj ekipi Toni Katić ubacio 23, dok je Ivan Novčić stao na brojci od 20 postignutih koševa. Širokom je ovo bila 12. pobjeda, a Građanskom 11. poraz u sezoni.

- Široki je prvu četvrtinu riješio u svoju korist dosta ubjedljivo pa smo tokom utakmice bili prisiljeni da damo sve od sebe kako bi izjednačili što nam se ostvarilo na kraju regularnog dijela. U produžecima gosti iz Širokog su pokazali da su iskusna ekipa što je ujedno prevagnulo na stranu našeg protivnika koji je zasluženo pobjedio. Nama je u završnici ponestalo koncentracije jer smo u produžetku igrali dosta nerevozno što nas je koštalo poraza - rekao je košarkaš Građasnksog Đorđe Mičić.

I.Đ.Stanišić



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )