FOTO: null

Građanski je na domaćem parketu deklasirao zenički Čelik rezultataom 94:69.

GRAĐANSKI-BOBAR –  ČELIK 94:69 - (26:17, 28:19, 15:14, 25:19)

Dvorana: OŠ Vuk Karadžić u Bijeljini. Gledalaca: 150. Sudije: Bojan Jovanić, Saša Babić, Davorin Skenderija svi (Banja Luka).

GRAĐANSKI-BOBAR: Klješatn 15, Pantić, Boljkovac 13, Marković, Erkić 13, L.Jovanović 21, B.Jovanović 6, Simić 13, D.Damjanović 6, Kupusović, Mičić 7, Radović. Trener: Sabahudin Bašović.

ČELIK: Durmo 2, Opačak 15, Avdibegović 12, S.Damjanvić 12, Dedić 15, Hodžić 6, Durmić, Alić 5, Begagić, Genjac, Božić.  Trener: Mladen Jojić.

Bijeljinci su od prve minute zaigrali agresivno pa je prva četvrtina riješena sa devet poena viška 26:17. U drugom periodu ista meta isto odstojanje, Građanski odlazi na odmor sa 54:36. U nastavku susreta nešto slabiji tempo pa je Čelik uspio da uspostavi ravnotežu na terenu ali ne i rezultatsku prednost. U poslednji period Građanski je ušao sasvim rasterećeno dok su igrači Čelika pokušavali smanjiti prednost Bijeljinca ali im je malo šta polazilo za rukom u ovom susretu. Ipak, zaslužena pobjeda izabranika Sabahdina Bašovića od 94:69.

Najefikasniji u redovima Građanskog bio je Luka Jovanović sa postignutih 21 poena, dok je na drugoj strani Ivan Opačak ubacio 15 koševa.

- Večeras smo blistali, gosti iz Zenice u nekim momentima su se pogubili na terenu a naša se prednost i povećavala iz časa u čas. Zaista sam presrećan nakon ove utakmice jer smo faktički deklasirali kvalitetnog protivnika. Sve čestitke publici koja je znala da nagradi ovu vioku pobjedu nad renomiranim protivnikom – rekao je košarkaš Građanskog Luka Jovanović.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )