FOTO: null

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina pozvao je građane da se uzdrže od upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava kako bi božićni praznici protekli bez neželjenih posljedica.

"S obzirom na to da je aktuelan period proslava, kada se konzumira veća količina alkohola, još jednom želimo da upozorimo da vozači ne učestvuju u saobraćaju pod dejstvom alkohola. Kao što smo više puta govorili, osim brzine, jedan od glavnih uzroka saobraćajnih nezgoda sa težim posljedicama je alkohol", navodi se u saopštenju iz CJB Bijeljina. 

Iz CJB podsjećaju da su u novogodišnjnoj noći na područu ovog centra zabilježene tri saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom. 

"S obzirom na otežane uslove saobraćaja, apelujemo da svi vozači, a posebno vozači teretnih vozila i autobusa, ne saobraćaju bez zimske opreme jer će policija takva vozila isključivati iz saobraćaja", navodi se u saopštenju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )