FOTO: null

Naknade za ogrev korisnicima novčane pomoći u Centru za socijalni rad Bijeljina u novembru su izostale, tako da 323 korisnika i dalje čekaju na ovu pomoć, rečeno je Srni u Centru za socijalni rad.

"Još nije isplaćeno po 112 KM na ime ogreva za 323 korisnika novčane pomoći, a ta pomoć im je obračunata uz ratu novembarske novčane pomoći", rekao je direktor Centra za socijalni rad u Bijeljini Milan Simeunović. 

Simeunović kaže da iščekuje i novembarsku platu za 29 zaposlenih. 

Načelnik Odjeljenja za finansije u gradskoj upravi Milorad Sofrenić tvrdi da će sve neisplaćene novembarske plate trezorskim korisnicima i nadoknade korisnicima Centra za socijalni rad biti isplaćene do kraja januara. 

"Zbog velikog broja neradnih dana i zbog manjeg dnevnog priliva sredstava u budžet po osnovu uplate PDV-a ove obaveze još nisu ispunjene, ali će do kraja januara biti isplaćene", navodi Sofrenić.

Novembarske plate zaposlenima u javnim ustanovama u Bijeljini, osim Centra za socijalni rad, čekaju i zaposleni drugih gradskih ustanova - Centar za kulturu, Muzej Semberije, Turistička organizacija grada Bijeljina, SKUD i druge koje su na gradskom trezoru.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )