FOTO: null

Regionalna deponija „Eko-dep“ u Bijeljini, osim što širi neprijatan miris u gradu i okolini, posluje sa velikim gubicima, što pokazuje činjenica da je grad morao da plati 150.000 KM duga ovog preduzeća, rekao je danas kandidat Pokreta "Uspješna Srpska" za

"Bijeljinski `Eko-dep` je sve osim ekološkog kompleksa. Ovo je sramota za grad jer nije postignut pravi cilj. U razvijenim zemljama otpad se reciklira, a negdje proizvode i električnu energiju, dok kod nas posluju sa gubicima", istakao je Maksimović na protestu koji je organizovala omladina "Uspješne Srpske" ispred "Eko-depa". 

On je naveo da je razgovarao sa nekim od stranih investitora i da postoji način na koji bi mogao da bude riješen problem bijeljinske deponije. 

Član Predsjedništva Aktiva mladih Pokreta "Uspješna Srpska" LJubica Jović rekla je da Gradska uprava na loš način priprema i realizuje kapitalne projekte. 

"Obećali su nam `zeleni pojas`, fabrike za preradu smeća, spalionicu za organski otpad, ali ništa od toga nije urađeno", navela je Jovićeva. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )