FOTO: InfoBijeljina.com

Mlada Anđela Dakić, uspješna djevojka iz Bijeljine, nedavno je uradila najbolji projekat u svojoj školi iz engleskog jezika, pod nazivom "Osoba iz vašeg okruženja za koju smatrate da je posebna".

Anđela je pohađala Osnovu školu "Sveti Sava", koju završava sa Vukovom diplomom ali i sa brojnim nagradama. Nakon završene osnovne škole, pohadja Gimnaziju "Filip Višnjić" u Bijeljini, gdje upravo završava treći razred.

Kao i u osnovnoj školi, tako i gimnaziji učestvuje u mnogim školskim aktivnostima i sekcijama.

Nastavlja da učestvuje na regionalnim i republičkim takmičenjima iz oblasti fizike, gdje osvaja mnoga priznanja i nagrade. Posebna nagrada, poziv na učestvovanje na više seminara iz oblasti fizike u Petnici, (za one koji ne znaju, Petnica je istraživačka stanica za mlade naučnike u okolini Valjeva.)

Djevojka koja nosi posebno vaspitanje i pristojnost sa sobom, sa već izgrađenim pravim vrijednostima predstavlja pravi biser u današnje vrijeme. Ponos svojih roditelja ali i svih koji je poznaju...

Ona ponosno nosi sve one vrline koje je većina nekako zaboravila ili  potisnula u sebi. Uvijek spremna da pomogne prijateljima, ali i onima koje ne poznaje, učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama.

Iako još ne znamo u kojoj oblasti će nastaviti da se usavršava i gradi svoju karijeru, sigurni smo da ćete tek za nju čuti ma šta god da bude radila. 

Sve što radi, radi srcem i daje sebe maksimalno uz stalni osmijeh koji je krasi.

Anđelin projekat možete pogledati OVDJE.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )