FOTO: null

Potpredsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Vukota Govedarica večeras je održao sastanak sa Opštinskom odborom Mladih SDS-a Ugljevik i izrazio uvjerenje da će ova opština ostati "bastion SDS-a i nakon oktobarskih izbora".

"Došao sam da dam podršku načelniku Vasiliju Periću koji sve ove godine vodi Ugljevik naprijed, a opština Ugljevik je prepoznata po SDS-u u kompletnoj Srpskoj. Uvjeren sam da građani Ugljevika prepoznaju ko će ih i u narednom mandatu voditi naprijed", rekao je Govedarica, koji je i šef kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

Načelnik Vasilije Perić, zajedno sa članstvom SDS-a i koalicionim partnerima, dodao je Govedarica, trasirao je put ka napretku i razvoju ovoj podmajevičkoj opštini. 

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić istakao je da je Ugljevik grad mladih, kulture i sporta. 

"Podržavamo mlade i u narednom periodu ćemo ispunjavati ciljeve koji nam upravo oni postavljaju, jer je ulaganje u budućnost mladih put ka boljem društvu", rekao je Perić. 

Sastanku su prisustvovali poslanik SDS-a u Skupštini Republike Srpske Igor Ostojić i rukovodstvo ove stranke iz Ugljevika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )