FOTO: srpskainfo.com

Krilni fudbaler Miljan Govedarica prelazi u Zrinjski! Vicešampion Bosne i Hercegovine je tokom sezone ostao bez nekoliko igrača na krilnim pozicijama i tražio je pojačanje, a izbor je pao na bivšeg fudbalera Zvijezde 09.

U proteklih godinu i po dana Govedarica je prvo sa ekipom iz Etno sela Stanišić izborio plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a zatim je sa šest golova i tri asistencija umnogome pomogao svom bivšem klubu sa izbori opstanak. Dobre partije nisu prošle nezapaženo pa je krilni igrač praktično već sve dogovorio sa mostarskim klubom i uskoro će da potpiše i ugovor.

Svoju karijeru Govedarica je počeo u Slaviji, zatim je prešao u Slobodu iz Tuzle gdje se nije naigrao. Ipak prelazak u Olimpik se pokazao kao pun pogodak pa je krilni napadač potvrdio dobru formu, a posebno je bio dobar u drugom dijelu završene Premijer lige BIH kada je bio među najboljim igračima Zvijezde 09.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )