FOTO: null

Alarm za uzbunu uključen je u Građanskom pošto ekipa iz Bijeljine nakon prva četiri kola Lige 10 BiH ne zna za pobjedu.

Mladost, Spars, Bosna Rojal i Kakanj bili su uspješniji od Bijeljinaca čiji trener Goran Šehovac očekuje da ekipa konačno proigra i ostvari prvi trijumf. Priliku za to imaće sutra na domaćem terenu protiv Svislajon Leotara iz Trebinja.

- Ne možemo i ne smijemo više da kukamo ni na povrede ni na težak raspored koji smo imali na početku takmičenja. Iduća utakmica za nas je biti ili ne biti pošto se pobjedom vraćamo na pravi put. Interesuje nas samo trijumf u predstojećem meču i više nema nikakvih opravdanja - izjavio je Šehovac.

Njegov najveći problem su povrede koje su zadesile ekipu pred početak sezone kada je umjesto plejmejkera Pavla Boljkovca stigao Milijan Bocka koji je morao da se uigra. Tokom prva četiri kola nikad nije mogao da računa na kompletan sastav.

- Boljkovac se još nije oporavio, Filip Pajević je napustio ekipu i otišao, Miloš Kolaković je doživio težu povredu i za njega je sezona izgubljena dok je Damjna Milošević imao potres mozga u prošlom kolu i do srijede nije bio na treninzima. I pored svega toga, moramo da zbijemo redove i odigramo maksimalno čvrsto. Ako ne pobijedimo onda će uslijediti šok terapija pa ćemo mijenjati neke stvari jer nema više čekanja pošto je ove sezone kraća liga zbog manje klubova - istakao je Šehovac.

Jača liga

Prema riječima Šehovca ove sezone Liga 10 BiH je kvalitetnija nego prošle s obzirom na to da je smanjen broj klubova.

- Dosta je bolje i kvalitetnije nego prošle sezone. Manji broj klubova znači povećanje broja kvalitetnijih igrača dok su ekipe dosta izjednačene, mada ima onih koje odskaču - kazao je Šehovac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )