FOTO: srpskainfo.com

Glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini, a iza sebe je ostavio neizbrisiv trag.

Njegov kolega Irfan Mensur veoma je pogođen viješću o njegovoj smrti, a sada je ispričao nepoznate detalje kada su zajedno ležali u bolnici.

Tokom pandemije korona virusa, zajedno su ležali u bolnici, soba do sobe, a evo po čemu Irfan pamti taj period.

– Mi smo se svakog 19. januara, odnosno našeg rođendana, ako smo bili u mogućnosti, nalazili i zajedno provodili noć. Ne zbog toga da bi slavili, već zbog toga da bi skupili divne i pametne ljude zbog kojih smo se i mi dobro osjećali. Poklanjali smo jedan drugom sitnice, čak i kada smo obojica ležali od teškog oblika korone – započeo je priču glumac i nastavio:
 
– Bili smo soba do sobe. Otišao je par dana prije mene i kada je odlazio rekao je: “Evo ti ovo za ova dva do tri dana”. Ali mi je ostavio nešto što me i danas podsjeća na njega. To je šolja sa velikim smajlijem iz koje ja pijem kafu svako jutro. Poklonio mi je za rođendan jedne žute čarape, ali to nije žuto, već fluorescentno žuto i štipa za oči kada se pogleda. On se smijao i rekao: “Ovo ćeš barem jednom da obučeš. Jedino ti, jer ne znam čovjeka koji bi to obukao.” Takav je bio Žarko – ispričao je glumac, piše Blic.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )