FOTO: null

Svoj politički program i kandidate sa liste, pred prepunim Domom kulture u MZ Glavičice, predstavio je Pokret Uspješna Srpska.

Velikom broju prisutnih mještana i simpatizera ove stranke obratio se kandidat za gradonačelnika Bijeljine Zlatko Maksimović, podsjetivši na svoja dosadašnja zalaganja i u ovom dijelu Semberije, kada je u pitanju zdravstvena zaštita stanovnika.

-Ovoliki broj prisutnih ne iznenađuje, obzirom da smo uvijek imali dobru saradnju sa mještanima Glavičica i okolnih sela, moji saradnici i ja smo i ovdje ambulante porodične medicine upotpunosti renovirali sredstvima DZ BIjeljina , iako je to bila obaveza opštine, ističe Maksimivić.

On je dodao da se u selo treba još više ulagati , obećavši da će nakon drugog oktobra i pobjede BIjeljine i pojoprivrednicima i ostalim ljudima Semberije biti bolje.

Nosilac liste kandidata Pokreta Uspješna Srpska Srđan Mijatović ističe da je ova stranka od početka izborne kampanje postala aosolutni hit, što se najbolje ogleda u krcatim domovima kulture , u kojima se održavaju predizborne tribine, kao što je bio slučaj sa Popovima,Amajlijama i prethodne večeri u Donjoj Čađavici , gdje je bilo više od 400 ljudi na skupu.

-To samo pokazuje da je narod Semberije prezasićen lažnim obećanjima, a u Pokretu Uspješna Srpska su prepoznali novu pozitivnu energiju, nove ljude , novu snagu koja može donijeti bolji život u Semberiji i zati očekujem da naš narod ,nakon drugog oktobra ,pomogne da PUS na čelu sa doktorom Maksimovićem i svim članovima koalicije Bijeljina pobjeđuje bude dio nove gradske vlasti, istakao je Mijatović.

Zadovoljstvo zbog velikog broja prisutnih mještana Glavičica na tribini PUS izrazila je i kandidat za odbornika Snežana Bencun, koja je obećala da će se zalagati za osnivanje Aktiva žena u ovoj MZ kako bi se lakše riješili nagimilani problemi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )