FOTO: null

Kao i svake godine, tako i ove, aktuelno je pitanje „Gdje ćeš za novu godinu?“. Mladi se često odlučuju za klubove ili kafane, dok starije generacije uglavnom više vole kućnu atmosferu. Prethodnih nekoliko godina nije organizovan doček na Gradskom trgu, t

Pored klubova i restorana popularne su i atraktivne turističke destinacije koje se mogu pronaći u turističkim agencijama po pristupačnim cijenama. Sugrađani koje smo anketirali rekli su nam da će novogodišnju noć dočekati izvan Bijeljine. Naročito su ove godine popularna putovanja u Beč, Prag i Budimpeštu.

„Kratko putovanje je, po meni, idealno rješenje za novogodišnje praznike. Ove godine je moj izbor Beč, zbog prelijepo okićenog grada, pristupačnih cijena i „novogodišnje bečke staze“, po čemu je ova prestonica posebno poznata“, rekla je za InfoBijeljina naša sugrađanka Maja, koja dodaje da je sigurna da će se odlično provesti u austrijskoj prestonici.

Ljubiteljima dočeka na trgu su svakako na raspolaganju i organizovani dočeci u susjednoj Srbiji, gdje se dosta naših sugrađana odlučuje za Beograd i Novi Sad. 

„Moj izbor za proslavu godine je „Srpska Atina“, centar srpske kulture, Novi Sad, gdje će se za dobro raspoloženje posjetilaca pobrinuti sadržajno bogat novogodišnji program. Na Trgu republike publiku očekuju koncerti bendova najrazličitijih žanrova, od tamburice do đžeza, ali i mnoštvo animatora, akrobata i žonglera“, rekla nam je Dragana te dodaje da našim sugrađanima toplo preporučuje da posjete ovaj grad.

Do Nove godine je ostalo svega nekoliko dana, a u Bijeljini je, prema riječima naših sugrađanki novogodišnja atmosfera već uveliko počela. 

Da li ste i vi odlučili gdje ćete provesti novogodišnju noć?


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )