FOTO: null

Valja predahnuti od obaveza, a kraj godine je pravo vrijeme za to, rekoše nam političari koje smo pitali šta planiraju za praznike. Ministar saobraćaja i veza će da putuje. Obično je sa porodicom išao na Zlatibor ali bi, ovaj put, novim auto-putem prema D

“Ja ove godine sam ženio sina, tako da imam sinove, snaje, ubrzo i unučad, tako da ćemo porodično slaviti, ne znam gdje se organizuju ja se pridružim. Najčešće smo na Zlatiboru, moguće da ove godine idemo na Jahorinu”, rekao je ministar saobračaja i veza RS Neđo Trninić.

I kolege će porodično. Kako kažu, baterije se najbolje pune kod kuće.

“Vjerovatno ću ovu godinu provesti u krugu porodice, s obzirom da je godina koja je već na izmaku bila dosta naporna, tako da ne planiram neko putovanje, nastojaću da se malo odmorim”, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Dragan Bogdanić.

“Inače kada su u pitanju praznici, imam jedan odnos koje je tradicionalno prisutan, a to je skromnost u krugu porodice i u kućnom ambijentu”, rekao je ministar rada i boračko invalidske zaštite Milenko Savanović.

Kuju se planovi i kod onih koji se, tokom godine, nisu bavili visokom politikom. Svako će, u novo ljeto, na svoj način.

Nekome je i to najluđa noć. U svakom slučaju, neka je svako provede kako želi. Važnije se izboriti sa svim onim danima koji dolaze poslije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )