FOTO: Srpska info

U poslednjih mjesec dana, kao da to nisu radili i prije toga, navijači Real Madrida i španski mediji okomili su se na Gereta Bejla zbog slikanja sa zastavom Velsa na kojoj je pisalo "Vels. Golf. Real". U odbranu mu je stao agent, ali čini nam se da će se ta odbrana pretvoriti u novi povod za napade.

Izjava Predraga Mijatovića koju je legendarni fudbaler dao još prije nekoliko mjeseci i u kojoj je ocijenio da su Garethu Baleu od Reala važniji Vels i golf pretvorena je u navijačku zastavu.

Navijačima Velsa se očigledno dopala Mijatovićeva izjava pa su je pretvorili u natpis "Vels. Golf. Madrid" na zastavi sa kojom se i sam fudbaler fotografisao nakon što je Vels obezbijedio mjesto na Evropskom prvenstvu.

Ta fotografija izazvala je novu lavinu bjesa usmjerenog ka Baleu koji odavno više nije miljenik navijača "kraljevskog kluba".

U odbranu svom igraču stao je agent Jonathan Barnett, ali čini nam se kao da će ta odbrana postati povod za nove napade navijača.

Barnett je uspio da izjavi da Bale ne zna ko je Predrag Mijatović. Složićete se da će to pogoditi navijače kluba koji se diče brojem osvojenih titula u Ligi šampiona i vrlo dobro znaju kako im je Mijatović prije 21 godinu donio titulu koju su u tom trenutku čekali 32 godine.

"Gareth dobro zna šta je pisalo na toj zastavi. Sve to bilo je upućeno medijima koji prave glupe priče uzimajući u obzir izjave ljudi koji ga ne poznaju. A ni Gareth ne zna ko je Mijatović", rekao je Barnett za BBC.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )