FOTO: InfoBijeljina

Novoformirani fudbalski klub iz Patkovače u protekloj godini postao je simbol zajedništva i mladalačkog entuzijazma. Od samog početka, klub ne samo da je postao središte okupljanja mladih, već je izgradio timski duh i pobjednički mentalitet, što je ubrzo donijelo i prve rezultate.

Ovaj klub je ponos svih stanovnika Patkovače, a posebno zbog činjenice da je za samo godinu dana od osnivanja postigao izvanredne uspjehe.

"Finansijska podrška dolazi prvenstveno iz samog sela, od ljudi koji prepoznaju potencijal ovog mladog tima. Mještani su se ujedinili, prepoznajući fudbal kao važan faktor za unapređenje lokalne zajednice i razvoj omladine", kaže predsjednik kluba Ivica Njegoš.

U želji da i drugi slijede njegov primjer i pomognu svojoj lokalnoj zajednici, podršku je pružio i profesor Aleksandar Milešević, mještanin Patkovače i kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Bijeljina.  

On je donirao elektro i vodovodni materijal što je omogućilo da stadion dobije neophodnu infrastrukturu.

Iz kluba ističu da je ova donacija bila od presudnog značaja, jer su uslovi za treninge i utakmice sada mnogo bolji.

"Uvijek ističem koliko je važno da svako od nas uradi sve što može za svoju zajednicu, a posebno je važno pružiti podršku kada su projekti u povoju. Sa entuzijazmom zajednice i sve većom podrškom, fudbalski klub iz Patkovače sigurno ide ka daljim uspjesima, dok istovremeno inspiriše i povezuje lokalnu omladinu", kaže Milešević.

Na nedavnoj tribini, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je posebno naglasio da će pružiti finansijsku pomoć ovom klubu.

"Ova obećanja donijela su dodatni vjetar u leđa klubu, koji sada ima još veći motiv da nastavi s uspjesima na terenu", istakao je Milešević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )