FOTO: null

Nakon što je Slavko Petrović preuzeo Željezničar, predsjednik Semberaca, Mladen Krstajić dogovorio je saradnju sa Nebojšom Miloševićem iskusnim srbijanskim stručnjakom.

Milošević je prestavljen široj bh. javnosti a njegova vijernost sa ’’plavo-bijelim’’ potpisan je na godinu dana uz mogućnost produženja na još godinu.

- Kada je usljedio poziv predsjednika Mladena Krstajića, ni  jednog trenutka se nisam dvoumio, prihvatio sam izazov koji se od mene očekuje. Pokušaću svoji stručnim znanjem i ljudskim sposobnostima da krenemo putem uspjeha koji se očekuje od Radnika. Naravno, neće biti lako ali nastojaćemo da Radnik bude respektabilan klub na ovim prostorima. Za mene je prednost što je moj prethodnik kolega Petrović zajedno sa svojim saradnicima zabilježio dvije pobjede što je doprinelo da se Radnik nalazi u sredini tabele. Čeka nas mnogo posla, ono što mogu sa svoje strane da obećam a to je izuzetna ozbiljnost i posvećenost poslu, a to ću tražiti od svojih saradnika i igrača sa kojim ću raditi - rekao je trener Radnika Nebojša Milošević.

Bijeljince već u subotu očekuje utakmica u šampionatu protiv Sarajeva, za trenera Miloševića kratak je period kako bi se ekipa  bolje upoznala.

- Za dva dana nas očekuje utakmica protiv Sarajeva, to je suviše kratak vremenski period kako bi se upoznao sa svima gdje bi uvidio svačiju sposobnost pojedinačno, ali kakav je trenerski posao tako da ću morati neke stvari rješavati u zadatom trenutku tako da nemam vremena za dodatnu priču jer imamo dosta posla. Na svu sreću nakon utakmice sa Sarajevom čeka nas mala pauza gdje će stvari biti mnogo jasnije, gdje ću svoju filozofiju igre pokušati preneti na igrače - reako je na kraju trener Radnika Nebojša Milošević.

Trener Radnika, Nebojša Milošević od januara je radio kao pomoćni trener u kineskom prvoligašu Jataiju, a tokom dosadašnje karijere bio je pomoćnik Robertu Prosinečkom i Slaviši Stojanoviću u Crvenoj zvezdi. Kao šef stručnog štaba, imao je priliku da radi u BSK-u iz Borče i beogradskom Radu.

Predsjednik Krtsajić se zahvalio medijima na prisustvu te je prestavio novog trenera Nebojšu Miloševića. 

- Iskreno da vam kažem po ko zna koji put da sam bio iznenđen odlukom trenra Slavka Petrovića na način na koji je otišao, jer je moj odnos prema bivšem treneru bio krajnje prijateljski. Upravi kluba je drago da je trener Petrović otišao u veći i organizovaniji klub što je dokaz da se u Radniku domaćinski radi. Jedino mi je krivo što se Slavko Petrović nije javio lično meni dan dva prije kako bi mogli reagovati, nego nas je vjest o njenom odlasku zatekla. 

Doveli smo trenera Nebojšu Miloševića koji je bio moja ideja u budućnosti. Nismo ishitreno pravili rez i doveli trenera, nego je on bio jedno i jedino rješenje moje u glavi koje sam imao, samo je bilo pitanje da li se možemo dogovorti i da li će gospodin Milošević prihvatiti moju ponudu i saradnju u Radniku, što se na našu sreću ostvarilo i ovim putem želim da mu se zahvalim i da izrazim zadovljstvo što ćemo sarađivati u budućnosti - rekao je predsjednik Randika Mladen Krstajić.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )