FOTO: null

Semberiju trese fudbalska groznica pred istorijsku utakmicu koju će Radnik odigrati protiv tuzlanske Slobode, a koja se igra na Gradskom stadionu danas od 17 časova. Velika euforija među širom sportskom populacijom vlada u Bijeljini, koja očekuje trijumf

Trener Slavko Petrović respektuje Slobodu, smatrajući tim Tuzlaka kvalitnijim ali ne i nepobjedivim. Radnik će i u ovu utakmicu ući u najjačem sastavu, skoro identičnom koji je nastupio u prvoj utakmici u Tuzli, kada je izborio nerješen rezultat - 1:1.

"Treba biti realan, jer Sloboda ima kvalitetniji tim od našeg, a mi smo dio posla odradili kroz ogromnu disciplinu i rad. Ova utakmica će biti mnogo teža, jer se Slobodi vraćaju tri igrača koja nisu nastupila u prvoj utakmici. Sigurno je da su Tuzlaci odsustvom Zajka Tebe u minusu, ali i pored tog izostanka Sloboda ima izvanredne igrače. Smatram da su šanse oba kluba realne, ali mi imamo jednu malu prednost, pošto igramo kući i imamo rezultat koji nam odgovara. Pored toga naša želja je veća, da dođemo do Evrope, jer je ekipa Slobode svoje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope obzbjedila kroz šampionat." - rekao je trener Radnika, Slavko Petrović.

Radnik će u susretu protiv Slobode nastupiti u kompletnom sastavu, sem što je upitan nastup Nenada Srećkovića, koji dvije nedelje nije u trenažnom procesu.

"Igraćemo u identičnom sastavu kao u prvoj utakmici, kada smo herojski izborili rezultat 1:1. Protiv Širokog u prošlom kolu nije nastupilo deset standardnih prvotimaca, razlog tome je naša "utakmica život, vijeka" protiv Slobode. Kako god da je nazovem ima svoju težinu. Igrači su dan pred najvažniju utakmicu proveli u karantinu, koji je obavezan pred utakmicu ovakvog tipa. Raspoloženje je na visokom nivou, a protiv Slobode očekujem izgaranje svakog pojedinca na terenu. Sloboda nije "bauk", moramo se snažno oduprijeti i potvrditi dobru igru iz prve utakmice." - zaključio je Petrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )