FOTO: null

Kao predigra finala Kupa RS za muškarce, juče su obraz Radnika osvjetljale i dame pobjedom protiv ŽFK Mladost iz Novog Grada.

Finalni susret Kupa Republike Srpske između ŽFK Radnik - Bumerang i ŽFK Mladost odigran je juče u 14,00 časova na terenu Gradskog stadiona u Bijeljini, kao predigra utakmici seniora,koja je propraćena brojnom publikom.

„Danas smo igrali finale Kupa RS gdje smo pobijedili sa rezultatom 5:0, jedna ubjedljiva pobjeda je iza nas. Naše djevojke su se borile do poslednjeg trenutka i dale svoj maksimum a to se i pokazalo ovim rezultatom." Rekla je za naš portal Anja Stević kapiten ŽFK Radnik

Ona je iskoristila prilu da čestita svojoj ekipi na osvojenom kupu, ali isto tako i muškoj ekipi na osvajanju Kupa BiH i Kupa RS i pozvala sve djevojke koje su zainteresovane da se bave ženskim fudbalom da se jave u prostorije FK Radnik i da se pridruže njihovom timu čiji je cilj da u budućnosti ostvaruju još bolje rezultate.

„Planovi su nam visok rang u Premier ligi BH i da ponovimo ovu polusezonu koju smo imali poslednjih 6 mjeseci." rekle su igračice Radnika

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )