FOTO: InfoBijeljina.com

Nakon zimske pauze sa pripremama renuli su fudbaleri Zvijezde 09, kojiima je osnovni cilj izboriti opstanak u društvu najboljih klubova Premijer lige.

Zvijezda je imala odličan nastup u drugom dijelu jesenje polusezone i od ekipe koju su svi već otpisali iz Premijer lige, uspjeli ostvariti plasman u sredinu tabele  gdje žele da ostanu do kraja sezone. 

- Sadašnja pozicija na tabeli nam ništa ne garantuje. Ovo je samo polazna osnova da se možemo ravnopravno boriti sa svim ostalim za opstanak. Svih šest ekipa u donjem dijelu tabele vodiće grčevitu borbu za opstanak i mnogo toga će zavisiti od rezultata u međusobnim okršajima. Nadam se da ćemo već u prvom kolu proljeća, kada nam dolazi Krupa, eventulanom pobjedom, odraditi veliki dio posla. Pored igrača koji su napustili ekipu u zimskom periodu sada smo ostali i bez Luke Asentića, koji je otišao na pozajmicu u Bačku Palanku. U pregovorima smo sa četvoricom igrača, u svim linijama, koji bi trebali veoma brzo da se priključe prvom sastavu. Imamo idealne uslove za rad ovdje na našem terenu a ako vremenski uslovi se pogoršaju postoji mogućnost da početkom februara odemo na desetodnevne pripreme u Sloveniju. Planirao sam da do početka šampionata odradim 49 treninga, odigram pet kontrolnih mečeva, rekao  je trener Zvijezde Darko Nestorović

Stručni štab je već zakazao prve dvije utakmice, protiv Podrinja iz Janje i Drine iz Zvornika, do odlaska na pripreme, a u Sloveniji će se odigrati dva kontrolna susreta sa tamošnjim prvoligašima. Generalka je predviđena za 16. februar, a ime protivnika će se veoma brzo saznati.

 

D. Tešić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )