FOTO: InfoBijeljina.com

Dvadesetšesto finale Kupa Republike Srpske u fudbalu pripalo je fudbalerima Radnika koji su u Šamcu slavili u susretu protiv Krupe rezultatom 3:1.

Sedmim trijumfom u Kupu RS Radnik je potvrdio dominaciju u fudbalu Republike Srpske. 

Radnik je već na otvaranju meča došao u prednost. Sušić je odlično asistirao a kapiten Đurić sa sedam metara zakucao loptu u mrežu.

Gosti su veoma brzo došli do izjednačenja. Po desnoj strani probio je Mandić, odigrao povratnu a Babić je sa desetak metara poslao loptu u nebranjenu mrežu.

Radnik je ponovo došao u prednost u 38.minutu kada je dobro ispratio ubacivanje Mekića i sa osam metara poslao loptu u mrežu. 

U drugom poluvremenu Radnik je bio bolji a svoju superiornost Bijeljinci su krunisali u finišu susreta kada je Bradonjić postigao svoj drugi gol. Veliki posao prije pogotka odradio je Merajić. Bradonjić je proglašen za najboljeg igrača ovog finala. 

Trijumfom nad Krupom i osvajanjem Kupa RS Bijeljinci su okončali jednu uspešnu sezonu. Slijedi kratak odmor za igrače koji će veoma brzo u trenažni ciklus i pripreme za nastup na evropskoj sceni. 

Najveći gubitnik ovog finala je sudijska trojka na čelu sa Lukom Bilbijom iz Prijedora koji su se propisno obrukali pred kompletnom fudbalskom javnosti svojim, u najmanju ruku, smiješnim odlukama.

D. Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )