FOTO: null

Rano jutros ekspedicija Radnika je krenula put Antalije, gdje će do 12. februara obaviti drugi dio priprema. Fudbaleri i stručni štab će biti smješteni u hotelu Kremlj Palas i tokom boravka u Turskoj će odigrati četiri utakmice protiv Arsenala iz Tule (Ru

Na put su krenuli: Mladen Lučić, Senedin Oštraković, Dušan Hodžić, Mladen Zeljković, Željko Krsmanović, Stanko Ostojić, Domagoj Franić, Jovo Kojić, Delmir Bajić, Besim Šerbečić, Dino Beširović, Filip Stojanović, Davor Arnautović, Dejan Janković, Velibor Đurić, Aleksandar Kitanović, Dragan Živanović, Damir Peco, Ševko Okić, Aleksandar Vasić, Jovan Motika, Vladimir Bradonjić, Marko Obradović i Edin Ademović. 

Sa ekipom je otputovao i Miladin Filipović, novo pojačanje Radnika na poziciji lijevog beka, koji je u klub stigao iz Podrinja iz Janje.

U Bijeljini su ostali Adnan Barjektarević, koji će najvjerovatnije na pozajmicu i povrijeđeni Nenad Srećković. 

Od ranije su na pozajmice otišli još Aleksandar Glišić u Zvijezdu iz Gradačca i Abdulrahman Beširović u Budućnost iz Banovića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )