FOTO: null

Gradonačelnik Mićo Mićić organizovao je danas prijem za predstavnike UEFA i mlade fudbalere Češke, Slovenije, Engleske i BiH, koji se takmiče na kvalifikacionom turniru u Bijeljini za igrače do 17 godina za Evropsko prvenstvo za kadete.

- Drago nam je što su međunarodna kuća fubala i Fudbalski savez BiH izabrali Bijeljinu da bude domaćin ovog kvalifikacionog turnira, čiji pobjednik će ići na Evropsko prvenstvo. Ovaj Grad ima dovoljno kapaciteta da organizuje ovakvo takmičenje, što smo pokazali više puta, te se nadamo da ćemo i u budućnosti biti domaćini sličnih sportskih događaja - naveo je gradonačelnik Mićić.

Predsjedavajući Fudbaskog saveza za mlade Engleske Dejv Simson zahvalio se u ime stranih reprezentacija na gostiprimstvu s kojim su dočekani u Bijeljini.

- Prezadovoljni smo kvalitetom organizacije takmičenja, kao i visokim nivoom smještaja za fudbalere. Iako mala zemlja, BiH je pokazala da može organizovati sportsko takmičenje, čak bolje i od nekih većih evropskih država - istakao je Simson.

Turnir traje od 23. do 28. marta, kada će biti proglašena dva najbolje plasirana tima, koji će ići na završni turnir Evropskog prvenstva u Hrvatskoj ove godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )