FOTO: null

Policijski službenici Odjeljenja za suzbijanje organizovanog kriminaliteta i zloupotreba opojnih droga, SKP, CJB Bijeljina, 23.12.2014. godine na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršili su pretresanje stambenih prostorija i vozila kod lica M.V.

Prilikom obavljanja svojih redovnih poslova i zadataka policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, 23.12.2014. godine u mjestu Dragaljevac, zaustavljali su putnički automobil Golf, kojom prilikom se vozač oglušio na naredbu policijskih službenika.  Brzim reagovanjem policajaca pomenuto vozilo je zaustavljeno u neposrednoj blizini mjesta zaustavljanja.

Prilikom pretresanja putničkog automobila Golf 4 kojim je M.V. zatečen da upravlja, pronađena su specijalna mjesta u automobilu koja su bila izgrađena za skrivanje oružja i droge,  u kojima je pronađeno  i privremeno oduzeto: 46 komada ručnih bombi, 2 komada električnih detonatorskih kapisli, 1 automatska puška sa dva pripadajuća okvira i 60 komada metaka, 1 pištolj sa pripadajućim okvirom i 32 komada metka, 5.700 komada tableta Ksalol koje se nalaze na listi opojnih  droga – psihotropnih supstanci, te 515 grama tableta za koje se sumnja da sadrže narkotička sredstva, te mobilni telefoni, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotičkih sredstava i oružja. 

 

Od strane policijskih službenika M.V. je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

 

Nad istim je izvršena  kriminalistička obrada, a osumnjičeni je  danas u toku dana uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )