FOTO: PROMO

HELL ENERGY poslovna priča započela je kao mađarska porodična kompanija 2006. godine kada su njihovi proizvodi ušli na rastuće tržište energetskih napitaka. Grupacija HELL je potpuno jedinstvena u globalnom sektoru napitaka jer ima uspostavljene brendove, sopstvenu fabriku gdje se pune proizvodi i pogone za proizvodnju aluminijumskih limenki u gradu Szikzo, u Mađarskoj, a danas su proizvodi dostupni u više od 50 zemalja.

U mnogim od tih zemalja HELL ENERGY je uspio za kratko vrijeme postati tržišni lider, što je slučaj i sa tržištem BiH. Kompanija je na vodećoj poziciji sa više od 30%* tržišnog udjela u Bosni i Hercegovini, a HELL napitke potrošači preferiraju sve više.

Šta je ključni razlog za uspjeh? HELL ENERGY ima misiju proizvoditi visokokvalitetne proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde i zahtjeve industrije, stoga vodeći brend iz oblasti energetskih napitaka u BiH koristi samo najbolje sastojke, međutim, svoje proizvode potrošačima pruža po izuzetno pristupačnoj cijeni. Uspjeh kompanije je dokaz da potrošači cijene odličan kvalitet i dobru vrijednost za novac.

Osnovni sastojak HELL energetskih napitaka je 90% visokokvalitetne čiste vode. Limenka HELL-a sadrži i šećer koji daje energiju, kofein, ugljičnu kiselinu (mjehurići), limunsku kiselinu (koja reguliše kiselost), 5 vrsta vitamina B i aminokiselinu koja pomaže apsorpciju, te taurin koji je neophodan za zdrav razvoj ljudskog organizma, a koji se inače može naći u svim namirnicama pa čak i u majčinom mlijeku. Tu je i tutti-frutti aroma i karamela sa najvećim udjelom kao boja. Nema konzervansa jer se HELL proizvodi konzerviraju pasterizacijom, a također nema ni umjetnih zaslađivača.



Visokokvalitetni HELL ENERGY napici se proizvode u najmodernijoj evropskoj fabrici za proizvodnju napitaka koja se nalazi u Mađarskoj, a opremljena je najnovijom tehnologijom od strane dvije njemačke kompanije za proizvodnju takvih mašina (Krones, KHS). Fabrika je u mogućnosti puniti čak 3 milijarde limenki godišnje u skladu sa svim propisima i najstrožim zadatim standardima o bezbjednosti hrane (FFSC 22000). Od otvaranja vlastite proizvodne tvornice 2011. godine, HELL je proizveo nekoliko milijardi proizvoda koji su prošli kroz više od 100 provjera prije nego što su došli u ruke potrošača.

HELL ENERGY nije samo kompanija koja proizvodi energetske napitke za potrošače. Kompanija također donosi i dodatnu vrijednost za životnu sredinu i potrošače jer je HELL ENERGY kao kompanija veoma posvećena održivom poslovanju i povećanju upotrebe aluminijuma koji se beskonačno može reciklirati. HELL proizvodi su dostupni u aluminijskim limenkama s visokim sadržajem recikliranog materijala, što je jedinstven podvig u sektoru pića. Kompanija HELL ima namjeru da svojim pristupom i posvećenošću održivosti postane referentna tačka u industriji. HELL je izuzetno posvećen očuvanju okoliša i dalje nastavlja u tom pravcu što ovu kompaniju izdiže iznad konkurencije. HELL je premium brend koji je cjenovno pristupačan, ali i brend koji posluje u pravcu društveno odgovornog poslovanja.

PR
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )