FOTO: null

Kolegijum direktora Fonda u proširenom sastavu održao je danas 41. sjednicu, po prvi put video linkom.

Stalna ulaganja i razvoj u integrisani informacioni sistem Fonda, omogućili su nesmetano učešće u radu današnje sjednice devetnaest članova Kolegijuma, na šest lokacija u sjedištima filijala i Centralne službe. 

"Nesumnjivo je da će ovakvim načinom rad Fonda PIO biti u značajnoj mjeri unaprijeđen, što će se odraziti na poboljšanje efikasnosti i ekonomičnosti uz smanjenje troškova poslovanja. Troškovi godišnjeg zakupa linka i licenci će se u potpunosti otplatiti održavanjem svega tri sjednice video linkom. Do sada je Fond godišnje održavao deset sjednica Kolegijuma direktora u širem sastavu, a sada će biti u mogućnosti da nesmetano održava sjednice ovakvog tipa, ukoliko je potrebno, i svakodnevno", stoji u saopštenju Fonda PIO. 

Pored Kolegijuma direktora, na ovakav način moguće je održavati i sjednice Upravnog odbora, Fonda PIO, zatim stručne-sektorske i druge sastanke, obuke, prezentacije i sl.

U cilju daljeg unapređenja poslovanja, poboljšanja kvaliteta pruženih usluga, efikasnosti, ekonomičnosti i timskog rada plan je da se sjednice Kolegijuma direktora u širem sastavu, u narednom periodu, održavaju jednom sedmično. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )