FOTO: twitter.com/FCBayern

Trener Bajerna Hans-Diter Flik istakao je na konferenciji za novinare povodom meča pretposlednjeg kola grupne faze Lige šampiona sa Crvenom zvezdom da još nije odlučio koje igrače će da koristi u duelu sa Beograđanima.

„Džerom Boateng je odlčno trenirao tokom pauze zbog reprezentativnih obaveza. On je još jedna opcija, mada još nisam odlučio ko će igrati sutra. Tijago Alkantara je povredio ručni zglob, ali se dobro osjeća i u stanju je da igra. On je igrač kojeg uvijek možete da dovedete, ima vrhunske kvalitete i Bajern može da se smatra srećnim što ga ima“, istakao je Flik i dodao:

„Za sutra sve opcije držim otvorenim. Nekim igračima je potreban ritam, a nekima pauza. Zbog toga moramo da odmjerimo situaciju. Ipak, jedno je sasvim sigurno, a to je da želimo da osiguramo grupnu pobjedu“.

Vezista Leon Gorecka potvrdio je riječi novog trenera.

„Iako smo se već kvalifikovali, naš je veliki cilj da dobijemo ovaj meč. Želimo da ostanemo u pobjedničkom ritmu i da budemo pobjednici grupe“, istakao je Gorecka i dodao:

„Naravno da je euforija velika kada se pobjeđuje. Ali, još veća je radost kada se pogleda na koji način trijumfujemo“.

Zvezda i Bajern snage će odmeriti u danas u 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )