FOTO: null

Fudbaleri Radnika su u svojoj poslednjoj utakmici pred nastavak šampionata sa 1:0 savladali Podrinje iz Janje.

RADNIK – PODRINJE  1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Vučinić u 69.minutu. Igralište: Ribin u Brodcu. Gledalaca: 150. Sudija: Stefan Maletić (Bijeljina).

RADNIK:  Bodiroga, Milović, Ostojić, Jakovljević, Memišević, Mašić, Kadrija, Vasić, Antić, Sereatlić, Obradović. Igrali su još: Orlić, Žižović, Galešić, Maksimović, Vučinić, Brković, Lukić, Beširović. Trener Slavko Petrović.

PODRINJE: Đorđić, M.Arnautović, Milošević,Veselinović, D.Arnautović, Kikić, Mičić, Đokić, Jusufović, Hasanović, Sajtanović. Igrali su još: Adanalić, Merić, Karijašević, Redžić, Suljić, Hadžić. Trener: Miroslav Milanović.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Jovan Vučinić u 69. minutu kada mu je izuzetan pas uputio Mladen Žižović, a Vučiniću nije bilo teško da postigne jedini pogodak na utakmici za minimalac plavo-bijelih. Radnik je tokom većeg dijela utakmice imao terensku inicijativu u igri koja nije obilovala izglednim prilikama  za postizanje gola. Gosti su se orjentisali na odbranu koja je kapitulirala tek dvadeset minuta prije kraja utakmice. Bijeljinci su uspješno apsolvirali generalnku protiv člana Prve lige RS, ali u igri ima dosta propusta u duelu sa ekipom koja igra u jednom rangu niže, pa izabranici Slavka Petrovića ne mogu dobiti visoku ocjenu za svoj nastup.

- Provjera je bila jaka, kao da smo igrali prvenstvenu utakmicu na ne prirpemnu. Početak šampionata se bliži a mi ulazimo polako u svoju formu kako pojedinici tako i cijela ekipa koja je zimske prirpeme odradila na sebi svojstven način. Sedmica koja je pred nama nastojaćemo da se dobro osvježimo, zatim ukomponujemo neke finese na taktičkom planu kako bi spremni dočekali aktuelnog pravaka BiH, Široki Brijeg - rekao je prvi čuvar mreže Radnika Boriša Bodiroga. 

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )