FOTO: null

Radnik sa pripremama startuje 15. januara u 10 časova kada je najavljena prozivka na Gradskom stadionu. Uprava Radnika svim naporima želi da riješi pitanja potencijalnih pojačanja koji bi bila oslonac ekipe u nastavku šampionata ukoliko žele da izbore ops

Stigli Taulant, Lukić i Maksimović

U redove plavo-bijelih stigli su i prve pridošlice, štoper Marko Lukić, koji je nastupao za makedonskog prvoligaša Dren, zatim Kadrija Taulant koji igra na poziciji zadnjeg veznog bivši reperezentativac mlade selekcije Slovenije  a poslednji tim u kome je igrao bile su Domžale, te Dejan Maksimović ofanzivni vezni igrač Kozare iz Gradiške. Bijeljinci su u pregovorima sa još jednim odbranbenim igračem Kozare, Ognjenom Škorićem ali je on zbog visine obeštećenja nešto dalje od Gradskog stadiona.

- Shodno našim ambicijama krenuli smo u dovođenju pojačanja, u klub su stigli provjereni igrači Taulant, Maksimović, i Lukić a u pregovrima smo sa još nekoliko kvalitetnih pojačanja koja su nam potrebna u nastavku prvenstva. Paralelno sa dolascima u klub i klub su napustili Siniša Bajić, Milan Basrak, Slobodan Đurđić. Igrački kadar čemo upotpuniti tokom priprema, a u mnogome čemu će dolasci zavisiti i od finansijske situacije koja je u ovome trenutku presudna - rekao je direktor Radnika Boro Đokić.

Prvi dio priprema Bijeljinci će odraditi u Bijeljini, a početkom februara slijedi odlazak u toplije krajeve, tačnije u Budvu gdje će Radnik brusiti svoju formu do početka šampioanata.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )