FOTO: null

Portal InfoBijeljina u saradnji sa kondicionim trenerom i fitnes instruktorom Brankom Babaljem od septembra uvrstava i jednu novu rubriku, a to je - ,,fitnes,,

U ovoj rubrici ćete imati priliku da jednom nedeljno vidite demonstracije raznih vježbi sa rekvizitima i spravama, kao i savjete o pravilnoj ishrani, mršavljenju i niz drugih tema koje su bitne za zdravlje čoveka.

Branko je rođen 10.2.1986. godine u Loznici. Diplomirao na Fakultetu fizičkog vaspitanja I sporta u Banja Luci 2009 god. Tokom služenja vojnog roka 2010. godine u Valjevu, Nišu i Gornjem Milanovcu bio u ulozi instruktora za kondicionu pripremu Vojske Srbije. Objavio je nekoliko stručnih clanaka za  još neke lokalne portale, zatim “ Semberske novine” kao i štampano izdanje novina “PRESS RS”.  

Autor je rubrike “Sve o fitnesu” koja se emituje na BN TV, a tiče se savjeta o pravilnom vježbanju, zdravom načinu života, kao i pravilnoj ishrani. Posjeduje licencu TOTAL BODY COACH (BASIC, ADVANCED I MASTER LEVEL) iz oblasti fitnesa koju je stekao tokom usavršavanja u Zagrebu. 

Od skoro se bavi powerliftingom (3. mesto na otvorenom prvenstvu BiH i 4.mesto na prvenstvu Srbije u kategoriji do 82,5 kg).  

Zaposlen u fitnes centru OLP kao fitnes instruktor, a glavna preokupacija su mu kondiciona priprema sportista kao i rad sa rekreativcima koji žele da poboljšaju formu.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )