FOTO: InfoBijeljina

Direktor firme "Auto-rad" Pelagićevo Đorđe Novaković poklonio je Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" 70 novih knjiga vrijednosti 1.000 KM.

"S obzirom na to da je firma `Auto-rad`, koja je ovlašteni prodavac i serviser `Škoda` i `Seat` vozila, nedavno počela sa radom i u Bijeljini, upoznat sam o činjenici da ova biblioteka svake godine konstantno povećava broj članova i posjeta, a raspolažu izuzetno malim budžetom za nabavku knjiga. S toga sam odlučio da nabavim određeni broj knjiga koje su biblioteci potrebne i nastojaću da i ubuduće pomognem rad ove ustanove koja postiže izuzetne rezultate", rekao je Novaković. 

Zahvalivši Novakoviću na ovom vrijednom poklonu, direktor Biblioteke Jovan Cvjetković istakao je da je riječ, prije svega, o naslovima koje traže njihovi članovi, a koje će se već sutra naći na policama pozajmnih odjeljenja biblioteke. 

"S obzirom na izuzetno mali budžet za nabavku knjiga jedino na ovakav način Biblioteka može nabaviti nove i aktuelne naslove za 8.500 članova", dodao je Cvjetković. 

Javna ustanova Narodna biblioteka "Filip Višnjić" Bijeljina prošlu godinu završila je sa rekordnih 8.501 članom i 165.000 posjeta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )