FOTO: null

Završnica futsal turnira ,,Ugljevik 2015,, biće odigrana večeras, a na programu su polufinalni mečevi, meč za treće mjesto, te finale turnira.

U prvom polufinalnom susretu sastaju se prošlogodišnji osvajač turnira, ekipa Mont-gradnje Ugljevik, za koju nastupaju prekaljeni asovi malog fudbala predvođeni reprezentativcima Aladžićem i Ivankovićem i ekipe MNK Klanac iz Brčkog koja je član Prve futsal lige Federacije BiH. 

U drugom polufinalu, takođe više nego zanimljiv dvoboj. Na jednoj strani ekipa opštinske uprave Ugljevik za koju nastupaju članovi domaće ekipe KMF Ugljevik i ekipe Zekerić voće za koju nastupaju igrači premijerligaša Bosna Kompreda iz Tuzle, predvođeni Edinom Muratovićem, te reprezentativnim golmanom Bekirom Hodžićem.

Konačno očekujemo dobre vremenske uslove, koji nam nisu bili naklonjeni prehodnih dana, kako bi uzivali u igri istinskih majstora igre na petoparcu, kažu iz KMF Ugljevik.

Organizatori turnira ujedno pozivaju sve ljubitelje malog fudabala da i večeras budu na betonskom igralištu u Ugljeviku, gdje se očekuje najzanimljivije veče na turniru.

Pripremila: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )