FOTO: null

U Bijeljini je danas počeo Balkanski odbojkaški turnir klubova 2015. koji su otvorile ekipe OK Spartak LJIG (SRB) i Bešiktaš ISTANBUL (TUR).

Završnica Balkanskog odbojkaškog Kupa se prvi put održava u BiH, a OK „Radnik" se izborio za organizaciju Kupa zahvaljujući odlličnim rezultatima u prethodnoj sezoni, odnosno, plasmanima u finale kupa Srpske i Bosne i Hercegovine.

"Potrudićemo se da nešto napravimo i ne budemo samo organizatori ili statisti. Učešćem na ovom turniru želimo dati svoj doprinos razvoju odbojke. Igramo protiv ozbiljnih ekipa, svi rivali su apsolutni favoriti i to će sigurno biti jedno ogromno iskustvo za nas. Jedna pobjeda bila bi veliki uspjeh za Radnik, ali nećemo se predati. Trudićemo se da postignemo mnogo više od toga i priredimo senzaciju, ako je to moguće. Ovaj vikend je praznik odbojke u Bijeljini i vjerujem da će svi istinski zaljubljenici u sport zaista uživati", rekao je Darko Manojlović, šef stručnog štaba Radnika.

Večeras od 20 časova igra OK Radnik BIJELJINA (BIH) - C.S.M. Bukurešt (ROU), dok sutra, 4.10.2015.g igraju:

  • 17:00h  Poraženi iz utakmice 1 - Poraženi iz utakmice 2
  • 20:00h  Pobjednik iz utakmice 1 - Pobjednik iz utakmice 2

Pobjednik BVA Kupa klubova nastaviće takmičenje u CEV Čalendž kupu u sezoni 2015/2016.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )