FOTO: null

U nedjelju se u Bijeljini igra dvadeset prvo finale KUP-a Republike Srpske u konkurenciji muškaraca. Tim povodom u maloj sali gradske uprave održana je konferencija za medije, kojoj su prisustvovali predstavnici odbojkaškog kluba Radnik iz Bijeljine i Mla

Radnik i Mladost u borbi za trofej

U prošlom kolu Premijer lige BiH ekipa Mladosti savladala je Radnik sa 3:1. Kapiten odbojkaškog kluba Radnik iz Bijeljine, Vladimir Milićević je poručio da će ekipa dati sve od sebe kako bi se prekinula dugogodišnja dominaciju Mladosti u ovom takmičenju. 

- Oni su osvojili sve što se može osvojiti u prošloj godini, favoriti su u ovoj utakmici igrali smo i prošle sedmice prvenstveni meč u Brčkom gdje su nas stvarno i apsolutno zasluženo i savladali. Mi se spremamo za ovu utakmicu kako najbolje znamo sa našim trenerom i nadamo se da ćemo u nedjelju dati svoj maksimum, odnosno da ćemo pružiti i više od svog maksimuma kako bi uspjeli da savladamo aktuelne šampione - istakao je kapiten Radnika Vladimir Milićević.

Odbojkaši brčanske Mladosti u poslednje tri sezone osvajao je Kup RS, ali i Kup i prvenstvo Bosne i Hercegovine. Ništa manji ciljevi nisu ni ove godine, a prvi trofej koji brane je pehar namjenjen pobjediku Kupa-a, Republike Srpske. 

- U sezoni 2013/14 smo najuspješniji sportski koletiv u BiH, jer smo osvojili sve što se može osovojiti. Činjenica da smo favoriti u ovom finalu ali smatram da su finalne utakmice posebne te da nesmije biti opuštanja u našoj ekipi. Radnik je ekipa za repspekt a tražiću od svojih igrača tako da se ponašaju. Želim da nedeljno finale bude stvarno praznik sporta u Bijeljini - rekao je predsjednik Mladosti Zoran Kokanović.

Nakon pauze od dvanaest godina, Bijeljina će ponovo biti domaćin finala Kupa-a, Republike Srpske, a grad Bijeljina generalni pokrovitelj, ove vrijedne sportske manifestacije. 

- Ja želim da finale prođe u najboljem redu, da naši ljubitelji odbojke uživaju u sportskoj priredbi, a naravno uz pošteno suđenje, neka pobjedi bolji - poželio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić. 

Finale KUP-a Republike Srpske odigraće se u sportskoj dvorani Gimnazije u Bijeljini, u nedjelju, sa početkom u 14 časova. Utakmicu će prenositi i Radio -televizija Republike Srpske. 

Anterfile

U muškoj konkurenciji dosadašnji pobjednici Kupa, Republike Srpske u odbojci

1993. OK "Jedinstvo" - Brčko 

1994. Nije igrano 

1995. OK "Modriča Optima" - Modriča 

1996. OK "Modriča Optima" - Modriča 

1997. OK "Modriča Optima" - Modriča 

1998. OK "Ljubinje" - Ljubinje 

1999. OK "Jedinstvo" - Brčko 

2000. OK "Modriča Optima" - Modriča 

2001. OK "Modriča Optima" - Modriča 

2002. OK "Radnik" - Bijeljina 

2003. OK "Modriča Optima" - Modriča 

2004. OK "Jedinstvo" - Brčko 

2005. OK "Modriča Optima" - Modriča 

2006. OK "Drina" - Zvornik 

2007. OK "Modriča Optima" - Modriča 

2008. OK "Student Bobar osiguranje" - Pale 

2009. OK "Student Bobar osiguranje" - Pale 

2010. OK "Modriča Optima" - Modriča 

2011. OK "Mladost" - Brčko 

2012. OK "Mladost" - Brčko 

2013. OK "Mladost" - Brčko 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )