FOTO: null

KK “Fenix Basket” Bijeljina i dalje pokazuje svoju humanost na djelu. Naime, danas su OŠ “Knez Ivo od Semberije” donirali itisone za učionice koje su namjenjene najmlađim učenicima ove škole.

Ovo nije prva akcija koju je "Fenix" sproveo za ovu školu, a danas su donirani itisoni od 40 kvadrata, vrijednosti 550 KM. Prije dva mjeseca su donirali lopte kako bi djeca imala što bolje uslove za odvijanje nastave.

"Prvenstveno da se zahvalim vama kao portalu što pratite naše aktivnosti, a naravno ovo nije ni prva ni poslednja aktivnost koju mi realizujemo. Pored brojnih, izdvojio bih pomoć koju smo pružili udruženju "Radost" iz Bijeljine", kao i akciju dobrovoljnog davanja krvi koju su realizovali punoljetni članovi našeg kluba, rekao je za InfoBijeljina Branimir Đokić, predsjednik KK "Fenix Basket", dodajući da uskoro planiraju još jednu akciju pomoći drugoj školi u našem gradu. 

Đokić napominje da u četvrtak na Gradskom trgu igraju basket, gdje će dočekati brojnu djecu sa Kosova i Metohije koja trenutno borave u Republici Srpskoj, ali i našem gradu, pa poziva sve sugrađane da dođu na ovu manifestaciju. Za sve mališane sa Kosova "Fenix" je priredio i prigodne poklone kako bi ponijeli uspomenu iz Bijeljine. 

Direktor OŠ "Knez Ivo od Semberije" izrazio je veliku zahvalnost ovim gestom,  jer je ova donacija upućena najmlađim učenicima ove škole, kojima je i najpotrebnija za bolje uslove samog školovanja. 

"Osnovna škola "Knez Ivo od Semberije" ima dobru saradnju sa brojnim sportskim klubovima, između ostalog i sa KK "Fenix Basket". Danas su nam donirali itison za prvačiće, koji nam mnogo znači, jer su djeca tog uzrasta i najosjetljivija kategorija", rekao je direktor škole Radenko Savić. 

Savić napominje da prema anketama nastavnika, djeca koja se bave sportom pokazuju mnogo bolje rezultate u nastavi, više su opredjeljena za timski rad, što je veoma bitno. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )