FOTO: null

U Bijeljini je završen “Drugi TRB Mini basket festival” u organizaciji Feniks Basketa, koji je okupio 350 djevojčica i dječaka iz deset klubova.

Turnir se igrao na tri košarkaška terena u tri uzrasne kategorije 2007, 2008, 2009. godište i mlađi, a odigrano je ukupno 30 utakmica. 

Feniks Basket je ujedno obilježio i četvrtu godinu postojanja, pa je ovaj semberski kolektiv, koji radi na afirmaciji mlađe populacije, u poptunosti opravdao očekivanja šire sportske javnosti u Bijeljini.

- Izuzetno smo počastvovani turnirom za mlađe naraštaje koji je odigran ovog vikenda. Imali smo čast ugostiti ekipe Lavova iz Brčkog, Rudara iz Ugljevika, Loznice, zvorničke Drine, zatim Zvornik Basket klub, Milića, Srebrenice, Vlasenice i domaća ekipa Feniks Basketa. Cilj turnira je bilo prevashodno druženje i odigravanje utakamica sa svojim vršnjacima. Možemo da kažemo da su svi pobjednici, tako da je svaki klub dobio pehar za učešće na turniru. Veliku zahvalnost dugujemo generalnom sponzoru, kompaniji TRB koja je finansijski pomogla održavanje turnira kao i Gradu Bijeljina koji je bio pokravitelj turnira – istakao je trener Feniks Basketa Branimir Đokić.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )