FOTO: null

Prema principima ove drevne kineske filozofije, čišćenje će pomoći da povratite svoju energiju nakon zime

PROLEĆNO čišćenje stana, ako je verovati feng šui savetima, ne samo što će učiniti čuda za vaš dom, nego i za - vas lično. Prema principima ove drevne kineske filozofije, čišćenje će pomoći da povratite svoju energiju nakon zime, a cilj je da se otarasite svega što vam ne treba i da napravite prostor za novu i svežu energiju.

Savet broj 1: 

Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, rešite se svih predmeta koji prave nered i blokiraju protok energije u vašoj kuhinji, a posebno obratite pažnju na kuhinjske ormariće i zamrzivač. Obavezno očistite frižider, šporet i sve posude koje koristite za pripremu i posluživanje hrane. Po mogućstvu, nemojte da čistite jakim hemikalijama već odaberite one prirodne. Operite i sve fioke, lustere, lampe, radne površine...

Savet broj 2: 

Unesite tri nove posude sa zelenim biljkama, osvežite svoj prostor i napravite simbol energije novog početka. Ako planirate da ih smestite u kuhinju, odaberite bujne i aromatične biljke, poput bosiljka, ruzmarina ili nane. Fokusirajte se na ulaz u stan i kuhinju, jer su oba ova dela stana snažno povezana sa vašim zdravljem.

Savet broj 3: 

Temeljito očistite i raspremite spavaću sobu i kupatilo, i bacite sve što niste koristili poslednjih šest meseci. Ne zaboravite da očistite i pod ispod kreveta i unesete neku novu biljku ili bilo kakvu drugu dekoraciju u obe prostorije.

Savet broj 4: 

Ako čeznete za novom ljubavnom vezom u svom životu, onda napravite prostor za novu osobu. Očistite ormare zbog boljeg protoka energije i prostranosti i tek tada ćete moći da privučete osobu koju želite.

Savet broj 5: 

Prema feng šuiju, svaka prostorija u vašem domu ima posebno značenje za vašu i ličnost ukućana, tako da je najbolje da ih sve detaljno očistite i raspremite. Temeljno čišćenje stana probudiće vašu uspavanu energiju, a posebno važno je da se otarasite svih stvari koje više ne upotrebljavate.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )