FOTO: sportal.blic.rs

Robert Federer, otac bivšeg švajcarskog tenisera Rodžera Federera, kaže da je njegovoj porodici više bola nanio Novak Đoković nego Španac Rafael Nadal, prenose švajcarski mediji.

Rodžer Federer je prošlog vikenda na Lejver kupu u Londonu odigrao poslednji meč u karijeri, a njegov otac Robert kaže da je porodici Federer više bola nanio Novak Đoković nego Rafa Nadal.
 
"Posebno ostaje u sjećanju taj London 2019. godine, kada je Rodžer u finalu Vimbldona imao dvije meč-lopte na svoj servis. Svi smo već vidjeli tu titulu u njegovim rukama", rekao je Robert Federer, a prenosi švajcarski Tagesancajger.
 
Robert se podsjetio i polufinala Ju-Es opena 2010. i 2011. godine.
 
"Teški trenuci su bili polufinala Ju-Es opena 2010 i 2011. godine protiv Novaka. Rodžer je i tada propustio po dvije prilike da privede posao kraju", istakao je stariji Federer.
 
Đoković i Federer odigrali su 50 međusobnih duela u karijeri, a Novak vodi u pobjedama sa 27:23.
 
Federer je igračku karijeru okončao sa 20 osvojenih grend slem trofeja. Nadal je osvojio 22, a Đoković 21 grend slem titulu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )