FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina i Pedagoški fakultet u ovom gradu proslaviće Svetog Savu svečanom akademijom, a biće održano i takmičenje u društvenoj igri "Monetura", najavljeno je iz bijeljinskog Centra za visoko obrazovanje.

Svečana akademija posvećena prvom srpskom prosvetitelju Svetom Savi počeće u 11.00 časova, a u 12.00 časova predviđeno je lomljenje slavskog kolača.

Svečanosti će prisustvovati i poslovni partneri i prijatelji oba fakulteta.

Iz Centra za visoko obrazovanje saopšteno je da će u 10.00 časova u ovom centru biti održano i takmičenje u društvenoj igri "Monetura", koje godinama uspješno organizuje Narodna banka Srbije, a u okviru kojeg se ove godine takmiče i studenti Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina.

Kvalifikacionom turniru prisustvovaće i predstavnici Narodne banke Srbije, a pravo učešća na turniru imaju studenti završnih godina studija sa prosjekom ocjena višim od osam.

Pobjednici kvalifikacionog turnira imaće priliku da se takmiče na završnom takmičenju u prostorijama Narodne banke Srbije u okviru Svjetske nedjelje novca, a jedna od nagrada je i praksa u Narodnoj banci Srbije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )